Ervaringen van cliŽnten

Ervaring eyeYOGA, Juni 2010

Mijn eyeYOGA sessie was een bijzondere ervaring. Ik moet zeggen dat ik eerst niet goed wist wat ik er me er bij voorstellen moest. Om er achter te komen wat het is heb ik de sessie onder gaan. Ik dacht ook misschien helpt het me om dingen waar ik altijd tegen aan loop eens onder ogen te zien en er wat aan te doen. En niet steeds in de vaste patronen terecht te komen. Ik heb nu 3 sessies onder gaan.

De sessie zelf heb ik als prettig ervaren. Britta legde me goed uit wat ik moest doen en leidde me er rustig in. Ik zag tijdens de sessie prachtige kleuren, rood, geel, oranje en paars/blauw. Vooral de laatste kleur was echt prachtig en helder. Deze kleur wilde ik blijven zien. Na afloop van de sessie voelde ik me als of er een last van mijn schouders afgevallen was. Echt een opluchting. Daar was ik erg blij mee.

Evelien
...verder voelde ik me schoon, opgeruimd na je sessie én lichter....wellicht (in dit woord zit ook weer het woord "licht".....grappig hŤ?) krijg ik niet meer van die nachtelijke angst/schreeuw-aanvallen....op de een of andere manier heb ik daar wel vertrouwen in!

........én wat er uit kwam raakte me: meer passie in mijn gewone leven voelen/toelaten en angsten loslaten.....of zoals Mandela eens zei in een interview: Moed is er voor zorgen dat je angst niet de boventoon gaat voeren, moed is leren omgaan met die angst!......dus écht loslaten hoeft niet eens meer.....onder ogen zien, omgaan ermee is ook prima!

wat een beetje zwaarder voelde waren mijn ogen, fysiek zwaarder, vanwege het "harde werken", wat ze op deze manier ook niet zo gewend waren!!

maar al met al heb ik er een zeer positief en hoopvol gevoel aan over gehouden!!!

dankjewel dus!!

Frans Kuypers mei 2010


Mijn bevindingen nŠ de oogsessie van Britta:

Als ik nķ in een groep mensen iets "moetĒ vertellen van mijzelf, dan laat ik het nu komen wat er dan komt en ik ben daarbij veel meer ontspannen dan ooit tevoren!

Astrid Jansen april 2010