OMR (voorheen eyeYoga)


OMR: OculoMotoric Regulation

Oculo: ogen
Motorisch: betreffende de beweging
Regulatie: via oogbewegingen wordt het systeem gereguleerd

Kom tot innerlijke rust en bevrijd je van oude patronen

Ogen als spiegel voor de ziel, is een oude uitdrukking. De ogen als toetsenbord voor de hersenen, is bekend vanuit de trauma psychologie (EMDR). De ontwikkelingen op dit gebied gaan door.

Hoe werkt het

Met OMR worden d.m.v.  bepaalde oogbewegingen lichaam en geest in balans gebracht en de beide hersenhelften gesynchroniseerd.

Tijdens een OMR sessie wordt het mogelijk hinderlijke patronen, ongewenste automatismen, effectief te doorbreken.  Belastende gedachten en overtuigingen kunnen worden losgekoppeld en getransformeerd in vrije levens energie en meer bewust-Zijn.

Het is gemakkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

Vat op je binnenwereld

Wanneer je geleerd hebt met deze toegankelijke en doeltreffende technieken te werken, wordt het eenvoudiger om je 'automatische piloot'  (ego/overlevings-mechanismen) te deactiveren en zelf weer het stuur in handen te nemen. Je leert ongewenste automatische reactieprogramma's te doorbreken.

En vooral leer je weer in direct contact te komen met je eigen innerlijke Weten.

Dr. Andreas Jell schrijft over eyeYoga: ‘Het is een unieke methode om door middel van oogbewegingen volgens een bepaald patroon, de informatie-verwerking (software) maar ook de structuren van de hersenen (hardware) direct te beïnvloeden. EyeYoga is eenvoudig en bijna overal toe te passen, zonder schadelijke of ongewenste bijwerkingen.(Dr. Andreas Jell is de grondlegger van OMR, zie http://www.eyeyoga.eu/eyeCATCHERe.html  in't Engels)

Voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een individueel traject/sessie neem gerust contact op

Britta van Groningen à Stuling - OMR instructor


Klik hier voor ervaringen van clienten